OVER BODYS FREEDOM

WIE BEN IK

Body's Freedom


Ik ben Kim Postma, ik ben moeder van 3 leuke meiden. Buiten Body's Freedom werk ik ook in de wijkzorg als verzorgende C. Mijn hobby's zijn buiten wandelen, ik ben graag in de natuur en vind daar ontspanning in. Ook ben ik bezig met cursussen om in de toekomst zelf lingerie te maken. Erg leuk om te doen. Verder ben ik oma van 2 heerlijke nog kleine meisjes.


Wat is en doet Body's Freedom?
Een paar jaar terug wilde ik iets voor mijzelf beginnen en omdat grote maten voor mij erg moeilijk zijn in verband met een BH-maat 90G wilde ik daar iets mee gaan doen. Ik heb gemerkt dat daar echt vraag naar was en ondertussen verkoop ik bijna alles. Ik heb sinds januari 2019 ook direct contact met leveranciers, waardoor de levertijd zolang het op voorraad is met 5 dagen in huis is. Body's Freedom komt aan huis mits het niet te ver weg is. Ik verkoop ook op afspraak vanuit huis.
Ouderen , maar ook andere leeftijdsgroepen vinden het een op een contact altijd fijn.


Ik verzorg ook gezellige avonden (party's), alleen noem ik het geen party. Dan vertel je wat je hebt in het assortiment, wat de maten zijn en de prijzen. Aan het eind van het verhaal is iedereen het vergeten wat je verteld hebt, was het niet gezellig en zien de dames het als verplichting. Zelf zet ik meteen mijn rekken lingerie, ondergoed, nachtkleding etc. neer. Dames hebben een gezellige avond met hapje en drankje en ondertussen kunnen ze tussen de rekken kijken zonder verplichting. Vragen naar de maten en prijzen die ook de labels te vinden zijn en passen op hun gemak. Dat is veel gezelliger en er is vooral geen druk van verplichtingen. Ook zit ik bij het service paspoort van ZorgBalans, mensen die hier lid zijn krijgen 5% korting op hun aankoop.